kvällen före årets värsta dag.

det känns inte ens kuligt med jul längre. Ingen snö till att börja med, att ha blivit gammal är inte heller roligt. Det betyder att man får mindre paket, om man ens får några!
Jag har i alla fall världens finaste julgran, som jag har längtat! Varenda jul hemmifrån har varit katastrof dom senaste åren. Har inte riktigt hunnit pynta så mycket som jag skulle ha velat, men så länge jag har en gran är jag nöjd.

Lördag morgon?

Just nu känns allt bara skit. Jobba varenda dag, hem, glo på tv ett par timmar fast jag egentligen borde gå och lägga mig. Upp på morgonen, till hästen, jobba igen, hem glo på tv, kanske duscha om jag orkar. Och så vidare, i en till synes oändlighet. Är det såhär resten av mitt liv kommer vara? Inget annat än bara jobb? En del av mina vänner har jag inte sett på ett halvår, jag ber till gud att dom inte glömmer bort mig. Vad skulle jag ha att komma tillbaka till då? inte ett jävla skit.
Jag har inte glömt er, det vill  jag att ni ska veta. Tänker på er varje dag, och hatar att jag inte kan träffa er mer än vad jag gör. Jag vet att jag har valt detta själv, och att jag ska vara glad över att över huvud taget ha ett jobb att gå till. Men just nu känns allt som sagt bara skit.

RSS 2.0