onsdag

Tråkad... jobba ikväll. Har flyttat lite saker till stan, snälla jempa lånar ut sitt förråd. Vet inte hur vi skulle lyckas med flytten annars. Vet inte riktigt hur det ska lösa sig med allt ändå men det visar sig. Jag har ju sommarstugan att bo i i värsta fall tills renoveringen är klar. Hittade en megafästing på doggen idag, han är jätteröd och ganska svullen. Rakade bort håret där den suttit och tvättade med alsol. Bara att vänta och se, han är pigg och dricker vatten som vanligt så jag tror nog inte att det är någon fara. Men nu blir det fästingband. Äckliga vidriga kryp! Kliar på hela mig nu! Det blir duschen och pilla igenom hela kroppen! Yuik! Saknar mitt hjärta också, fredag kan inte komma för tidigt! ----------------------------- I feel you.<3 /M

@

Jag är så jävla förbannad just nu. Jag har sån fruktansvärd lust att åka hem till dig och slå sönder din fula jävla bil. Slå in hela jävla ansiktet på dig din förbannade falska jävla fittunge. Det finns förihelvetes jävla fitthorkukballeknullhjärna inte svordomar nog för att beskriva hur jag känner för dig just nu. DITT FÖRBANNADE JÄVLA SOCBARN! Jag hoppas varmt och innerligt att kronofogden kommer hem till dig och tar allt du äger och har. Det är väl dags nu kanske? Jävla missanpassade mongolidjävel.

Regnade inatt

Så skönt, allt pollen och allt det kvava försvann. Mina astmakänningar också. Babe åkte i morse, han tog med sig Oz eftersom att jag ska jobba i veckan. Saknar dom redan.. kom hem igen? Inget roligt att sova själv.. Låg och tittade på solsidan till halv 6 i morse,inte så smart kanske men jag kunde inte slita mig ;P Ove och Fredrik gör hela serien, bara så bäst! Dock är jag inte så jättepigg och fräsch idag, menmen.. lite frukostlunch vore gott!

ohoj bloggen!

Idag känner jag mig fullständigt överkörd. Helt slut och jättetrött. Vet dock inte varför. Har läst ut en bok som min kära svägerska glömde här sist. Ska försöka orka ta tag i lite packning nu...

pics..


blixt och dunder.

I stan tydligen. Fick ett sms av min kära arbetskamrat som stod i stan och beskådade skådespelet.
Men här ute syns inte ett spår..så lite sur är jag. Hoppas på att det rullar in över byn inom den snara framtiden.
Sitter och väntar på sambo och hund som skulle komma hem idag. Verkar dock inte som om dom kommer göra det...jag menar klockan är halv 2 på natten och han ska in till stan och sjukhuset i morgon. Inget svar på sms får man heller. Så jag är lite sur över det också. Jag är snortrött så det blir nog godnatt för mig nu. Jag lär ju märka om dom kommer hem eller inte.

Det är sommar!

Typ i alla fall, jag har nog närmare 30 på balkongen. Kan ju bero på att värmen reflekteras av plåttaket..
men jag väljer att inte se det som det ;D
Livet rullar på, flytten är nära nu och jobbet är bara skitkul. Längtar till midsommar,
skatteverket har varit snälla i år (igen) får tillbaka 15.000.
Förvisso 6k mindre än förra året men alla plus är bra plus.
Doggen är i halmstad med husse, jag har separationsångest och saknar honom så jag dör.
Snacka om vanemänniska man är, säger hejdå voffen kommer snart! när jag går hemifrån..
Kommer på mig själv med att nästan ropa på honom fast han inte är hemma xD
Kommer inte få det lätt när jag får barn ^^
Solade en sväng på altanen igår, så jäävla cool är jag ;D

RSS 2.0