jul och ett nytt år

Julen passerade utan större katastrofer. Maten var god och paketen var bra :) känns som om jag rullar fram nu dock.. Vilken tur att grannen planerar ett nyttigt liv för oss i januari då! Vi har ju semester båda två så lite träning finns det nog tid till. Nyårsafton i morgon, eller senare idag. Beror på hur petig man är. Vi ska grilla och jag får fint besök av min älskade Lisa! Anar att det kommer bli tjejkväll tillslut ;P första nyåret för doggen, så vi får se hur det går. Han har inte reagerat på tjuvstartsraketerna i alla fall. Men det blir väl lite annat vid 12slaget kan tänkas. Jag har fått utslag över precis heeeela kroppen och dom KLIKLIKLIKLIIIIIAAAARRR! Har fått kräm och piller som ska hjälpa men det finns inget som botar tydligen.. så det är bara att stå ut tills dom behagar att försvinna. Jätteskojj... Skojjigare är att isbilen är fit for fight, så i veckan blir det åka av! Synd bara att jag alltid är ensam tjej. Visst, dom andra har väl flickvänner med sig, men det är bara jag som kör. Brrummm brrummm! Så jäkla kul! Citat från förra vintern, pojkvän: släpp på gasen!! Mikaela: varför då? Haha, fullt ös medvetslös! Har man bara tillräckligt med fart så kommer man ju både över och igenom!

juligt värre..

Skitdålig på att uppdatera, jag vet! Men jag har ingen dator och att sitta och fibbla med telefonen har jag inte tålamod till! Halmstad på söndag i alla fall och sen vidare till ullared på måndagen. Julafton hos svärmor på tisdag, begravning på onsdag, svärfar på julaftons morgon, sen till mormor och tillslut till mamma. Juldagen blir det julbord och julklappsbyte hos Johans farmor med gubbe med tjocka släkten,utgång på kvällen? En sväng till farmor i sthlm på annandagen eventuellt.. en lugn och fridfull jul med andra ord... Känns redan stressat. Pricken över i skulle väl vara om mormor bestämmer sig för att ge upp också.

jaaa..

Idag har jag lyckats med konststycket att sätta eld på stekbordet.. Drog igång det fullt och konstaterar att det ryker om det. Som det alltid gör när vi sätter på den sidan som aldrig används. Tänker inte mer på det fören det börjar bolma ordentligt. Varpå grannen undrar om det inte är så att det brinner i det. "Nej det tror jag inte" säger jag och drar ut lådan där allt fett hamnar. Var precis på väg att sticka ner huvudet för att kolla läget, när det säger kaboom och ett blått eldklot kommer flygandes ur hålet. Det rullar upp över armen på mig och rakt upp i fejjan. Vilket jag inte märkte fören senare när jag speglade mig och upptäckte att jag var ett par ögonfransar fattigare.. Det var min dag, hur har ni häft det?

Det går runt i huvudet..

Jag har massor av saker jag går runt och tänker på.

Du och jag är rätt lika och under andra omständigheter så tror jag att vi hade kunnat bli jäkligt bra kompisar.
Vi känner inte varandra, men ändå känns det som att vi gör det. Lustigt det där, hur man kan känna så mycket för en männsika man egentligen inte känner och aldrig har träffat.


Mina mammacravings vill inte försvinna, jag vill vara tjockis och ha något litet att ta hand om. Hunden dämpade dom känslorna ett tag men nu är dom tillbaka igen, och med en karl som absolut inte vill bli pappa än så kan det kännas som att jag har ett problem ;P


Mormor är döende, på riktigt nu. Kanske låter konstigt men det har känts så långt borta, tills nu. Sköterskorna tror inte att det är alls är långt kvar och tar vi hem henne över julen så trodde dom inte att hon skulle överleva många timmar. Morfar vill så gärna ha hem henne och att neka honom det känns som att sticka en kniv i hjärtat på honom. Men samtidigt måste vi tänka på mormor också, det är hennes liv och även hennes död. Jag vill inte att hon ska dö i smärta och rädsla. Jag vill kunna ge henne ett fint farväl som tack för alla år hon gett oss av sitt liv.


Jag är så rädd att Johan ska vara otrogen mot mig, att han ska hitta någon annan i Halmstad. Han är ju där hela veckorna och jag vet ingenting om vad han gör. Det gör ju inte saken bättre heller att han är en sopa på att höra av sig. Jag försöker att inte tänka i dom banorna, men ibland kan jag inte hjälpa det. Jag är van att bli bedragen, att inte räcka till att inte duga. Vi har pratat om det här, han tycker att jag är världens löjligaste och att han aldrig skulle göra så. Men jag har hört det förr och det är därför det är så svårt får mig att tro på det. Samtidigt så tror jag på honom, för jag vet att han älskar mig annars skulle han aldrig ha stått ut med mina konstigheter. Svårt att förklara sina känslor, speciellt när man knappt förstår dom själv.

 
Jag har panik över mitt liv, vad ska jag göra? vart ska jag bo? Vi stänger restaurangen i januari och kommer troligen inte öppna igen förens i mars. Om jag inte hittar ett jobb, för då har vi stängt tills vi får sålt i princip.
Ska jag flytta till halmstad? eller ska jag flytta in till örebro igen tills vi vet vart Johan blir stationerad? det kan ju lika gärna bli skövde som afghanistan, och vid det senare spelar det ju ingen roll vart jag bor. För jag får ju bo ensam..

Dag 16 – Min första kyss

Första kyssen fick jag av en kille som heter Anders. Jag var 15 och han var 18. Min bästa kompis var tillsammans med hans kompis och jag hängde med dom som 5:e hjulet;P  Han "raggade upp" mig med repliken "jaha, vad gör du på fritiden då?" I sammanhanget var det fruktansvärt kul,han var bra generad och jävligt söt. Vi umgicks någon vecka eller två och en dag när dom skjutsade hem oss så hände det, och det var det äckligaste ever! han rökte nämligen, plus att han var en såndär "blötslaskkyssare". Inte den bästa kyssen jag fått i mitt liv direkt. Vi hängde ett par veckor innan det hela rann ut i sanden. Jag har träffat honom på krogen en gång efter det,ett par år senare och han är rik som ett troll. Ärvde sin pappas åkeri. Tänk om man vetat det då ;P  Men jag vet ärligt talat inte om jag stått ut med slaskpussarna ;)

Dag 15 – Mina drömmar

Drömmar har man väl alltid, jag ser mina mer som mål att jobba för. Ingenting är omöjligt så länge man har rätt inställning. Jag vill ha mitt perfekta hus, med mitt stall där jag kan föda upp min lilla fölis. Jag vill ha ett gäng friska och glada "bonnungar". Jag vill kunna ge mina barn det dom behöver och vara en bra mamma.
Jag vill gifta mig, vara lycklig i min relation och vara en bra fruga ;P Jag vill kunna unna mig saker som resor, god mat och det jag tycker om.
Men som med allt annat så är det här ingenting som kommer att ramla ner i huvudet på mig bara för att jag går runt och drömmer om det. Man får jobba för sina drömmar, och det är precis vad jag tänker göra.
Sen går inte livet under om det inte blir precis som man har tänkt sig, så länge jag har mig själv min familj och kärleken så löser sig allt tillslut.


Jävla snöjävel!

Jag halkade förut när jag skulle gå ut med soporna, det gjorde skitont och det var ingen som såg det! Så det tjänade ju inget till att börja grina heller, fast jag gärna ville ;P
skämt åsido, men det gjorde faktiskt jätteontigt. Jag kommer känna av det i morgon kan jag säga, landade med största tyngden på röven som tur var. Men sen fastnade jag på något konstigt sätt med handen i trappan så jag vek den under mig och sträckte hela armen. I förrgår lyckades jag halka så att halva jag försvann under bilen..  Det är bara jag som lyckas.. jag blir så TRÖTT!
Ge mig sommar nu på direkten annars blir jag sur!

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Svarta jeansen igen, svart lång collegetröja, sjalen och raggisarna ;P

RSS 2.0