HoHO!

Japp jag är vaken! klockan stod på 05.00 sharp! 06.00 stod jag på jobbet.. inte helt överlycklig ska väl avslöjas. Gå upp på morgonen är inte riktigt min grej. Slutar 18 och då är det raka spåret till stallet som gäller,sen om jag hinner (vilket jag troligtvis inte gör) så ska det storhandlas. Fyfasiken, är så jävla trött så ögona står i kors.. grannen roade sig med att spela gura o sjunga Kenta hela natten.. dessutom hade han en kör som tagit en eller två öl för mycket. Det lät INTE vackert..har väl fått sova typ 2h i natt. Strålande! Im so happy..NOT! Jag vill hem och sova, jättemycket faktiskt.
mammakissemys


...

Grattis på födelsedagen! Önskar Morfar Ditt namn stod inte där, som alltid innan. Paketet var inte inslaget i aluminiumfolie. Du kom inte emot mig med öppna armar,glada ögon och ett leende. Du sa inte "Grrrattis Micka". Du fattas, det gör ont. Jag vill bara skrika rakt ut. Tårarna vill inte sluta, Älskade du, jag saknar dig. Jag får ingen luft.

WOHOO!

Jag fyller år! Jippie me! PAKET! :D dock har det varit lite snålt med sådana faktiskt, barnet i mig är MYCKET besviket! Dom som känner mig vet att jag är barnsligt jävla stormförtjust i att riva upp papper. Jag kommer aldrig att växa ifrån det, aldrig aldrig och aldrig! Jag har ju iof inte önskat mig något speciellt, men det har inte med saken att göra. Allt inslaget är bra inslaget, so to say ;)
Jag har tappat mitt fina armband som jag fått av min bejb. Mycket ledsen över det, nästan så att det kom tårar faktiskt... men han har sagt att han ska köpa ett nytt. Förslagsvis lämnar jag det hemma när jag jobbar, har ingen större lust att förse halva mellansveriges slum med smycken.
Något annat skojjigt som hänt är följande:
Idiot till matte lämnar hund i bil med oöppnat mjölkpaket. Idiot kommer tillbaka till bilen för att finna paketet öppnat. Resultat: En jävligt sur bil. (och om möjligt en ännu jävligt surare matte) Dessutom har vi ju haft ett alldeles fantastiskt förträffligt väder! +30*C + mjölk= inte bra. En djävulsk tur för mig att Audi ligger steget före och faktiskt har tänkt på det här problemet och gjort ett uttagbart säte. Det luktar INTE gott i min bil nu. Planen är att fylla baksätet med doftgranar och trycka tillbaka själva sätet över dom. Det som inte syns (luktar), finns inte!
Nåja, det löser sig väl med tiden det också. Som allt annat.
Födelsedagen ska i alla fall firas på lördag, jag har beställt minigolf. Jag har även upplyst alla inblandade om att jag ska vinna annars blir jag sur. Hur dom sedan löser det är inte mitt problem!
Hittills har jag firat med att tvätta mitt säte och att äta 1/4 muffin på kontoret. Ribban ligger lågt, det bådar gott för lördagen!

Detta inlägg tillägnas min kära kollega Jessica som gnällde sönder mig om att jag var en tråkig jävel som aldrig skriver något i min blogg!
(det måste ju betyda att jag är typ skitbäst och att hon inte kan leva utan mina fantastiska och fabulöst roliga diktamen)

OaO//Teklan

RSS 2.0