På väg!

Nu är vi på väg mot Arlanda, jag har varit piggare,.. Lyckades sov 2h i alla fall tror jag. Nervös för idag, vänt på dygnet och ingen hund hemma. Sen glömde vi katten hemma igår när vi åkte till mamma och lämnade hunden, som tur var så har jag en snäll bror som följde med in till stan och tog med sig katten tillbaka ;) fy sjuttons vad skönt det ska bli med semester, ni anar inte!


Regn

Ösregn närmare bestämt! Men det gör ju inget för vi åker ju på lördag:) lite nervös för flyget bara, är ju flygrädd.. Men jag överlevde ju till och från spanien så det ska nog gå bra den här gången också!


Meeow

Så kaffesugen så jag dör. Försökte dricka saft, men det smakade inte alls som kaffe! Kaaaaaffffffäääääääääähhhh!!! *Sunes pappa på stranden*


..

Japp det är jag! (se nedanstående) har inte riktigt lärt mig bloggappen än ;) trött, sliten, pollen, astma, bara massa kul saker just nu.. Ledig på måndag, men eftersom att det är sista och enda dagen jag är ledig innan vi åker så blir det inte mycket ledigt då heller. Allt ska handlas, det ska växlas pengar o fan och hans moster! Helst ska jag hinna städa och tvätta och ta en lång promenad med han som är en hund också! Bara till att häva sig upp i gryningen med andra ord!


Slut som idol


Blah.

Kom hem vid 5 i morse, fortfarande vaken.. Vilket betyder att jag har legat och vridit på mig i snart 5h. Kommer vara så fantastiskt underbart pigg i natt. NOT! Hatar mig själv och hela jävla världen när set blir så här.


RSS 2.0