untzuntzuntzbaby untzdag!

Rätt bra dag idag allt som allt, fick kaffe och mat hos mamma.(fick laga den själv men ändå) hundas fick springa runt i grusgropen i nästan en timme, sen höll matten på att frysa ihjäl. Så nu känns det bättre, har haft skuldkänslor för honom nu när jag varit sjuk. Har inte blivit några långa promenader direkt, har varit helt slut. Men nu är det bättre! Så skönt, hatar att vara sjuk och inte orka saker. Ska bli skönt att börja jobba igen också, då får jag inte vara sjuk. Iofs så går jag ju till jobbet så länge jag kan stå på benen och inte spyr ;p Sneakpeak @ my work 2 be..

Long time, mycke happenings!

Förlossningen resulterade i en mycket söt liten flicka, Roxann <3 Det behövdes med andra ord inte stoppas tillbaka något ;D så jag kan numera titulera mig Faster! usch vad gammalt det låter och nästan lite elakt! Vilken tur att jag är varken eller trots det ;)
En kär gammal vän till mig måste lämna ut sin vovve på foder och det skär i hjärtat att jag inte kan ta henne.
Hjärtat säger ju såklart ja, men förnuftet nej. Tur är väl det, har rätt fullt upp med monstret jag redan har.
Lilla Calibaligullsnutthjärtat..världens bästaste och snällaste vovvsing verkligen. Så om någon känner sig manad att ta hand om henne ett år så kan ni väl höra av er!
På söndag tar jag min packning och drar till storstaden för ett 5dagar långt besök, utbildning på G! Lite nervöst är det men samtidigt ska det bli väldigt roligt. Mest nervös är jag för att jag inte ska hitta, jag är inte direkt känd för att ha ett fantastiskt lokalsinne ;D men men, nån gång hittar jag väl fram, ska ju inte vara på skolan förns 08 på måndag morgon. Aaah bo på hotell o käka hotellfrukost <3 det bästa med alltihopa ;D
Renoveringen av restaurangen är nu färdig och vi har nyöppning på lördag, hoppas det drar folk utav H-vete!
Bästaste svägerskan kommer med sin trubadur till fästman som ska hålla i underhållningen. Kommer bli kalas!
Nu ska jag gosa med min TV och titta på när grannen äter kvällsmat!

sitter på fõrlossningen

Jag ska bli faster <3 hoppas ungen är söt,annars får dom stoppa tillbaka den! ;P

vaknar

Och inser att jag är dunderförkyld. Jippie vad skitkul! Dessutom har hunden öppnat balkongdörren så det är iskallt i lägenheten...kul tisdag!

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Kommer att bli ögonblicket när jag finner ro i mig själv, och kan förenas och samsas med mina fel och brister. Alla snedsteg jag gjort i livet och allt jag ångrar att jag gjorde eller aldrig vågade.

Dag 29 – Mina ambitioner

Mina ambitioner...
Jag har mååånga!
Men den största just nu är att var snällare mot mig själv, att förstå att jag är värt något. Att jag KAN!
Jag har fångat mitt drömjobb,i teorin i alla fall. Återstår att se hur det artar sig i praktiken. Kanske inte alls är något för mig. Men är det det, så är min ambition att bli jävligt duktig.
Min ambition är att hitta ett nu jag trivs i och kan växa i.

Dag 28 – Det här saknar jag

Min Farfar
Mina Vovvar
Min Mormor
Vila i frid.

Jag saknar min farmor, det vi hade när jag bodde där. Jag vet att det aldrig kommer försvinna men just nu känns det så långt borta. Jag saknar tiden på Apelvägen, så mycket som hänt där. Både roligt och mindre bra saker.
Jag saknar mina vänner, dock så blir det ju snart ändring på det :)
Det är mycket jag saknar, men precis som med det jag ångrar, så är det ingen ide att önska sig något som aldrig kommer igen.

Dag 27 – Min favoritplats

Apelvägen 50, farmor, uppväxt, trygghet, tyvär sålt nu...;(
Framnäs Udde, sommarstugan, barn, farmor, lycklig  <3
Finns många fina ställen som jag älskar, det här är dom viktigaste två.

Dag 26 – Mina rädslor

Spindlar...aldrig mer en hårig jävla äckelspindel i mitt hem. ALDRIG!
Ungefär alla djur med fler ben än 4...getingar kan jag slå ner folk som står i vägen för att komma undan.
Har ett ex som fått uppleva detta,en bålgeting kom brummandes när vi satt på släkträff.Han hade oturen att sitta på den sidan jag flydde åt.Man kan säga att jag plöjde rakt över honom, dock överlevde han utan men så vitt jag vet ;D
Höjder, på sista tiden har jag märkt att detta även gäller när jag kör bil. Höga och långa broar stressar mig.
Har en onormal tillochfrån rädsla för att dö,men det har väl alla.
Sist men inte minst,att träffa på ett vildsvin! Speciellt i skogarna här, där man vet att dom finns i mängder.

Dag 25 – En första

vadå?
Fylla? jag blev apradar på ingenting, hällde vatten på Daniel för att någon grät över att killar var svin,jag spottade på golvet, hånglade med alla killar på hela festen (7st tror jag),innan jag (efter att jag rabblat hela LC:2 29589024ggr) däckade i Fittes säng. Ajuste, jag sjöng Imse Vimse Spindel med dom stooora rörelserna till också, i sängen, innan jag somnade. Helt otroligt att han fortfarande var kär i mig efter det.

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Oftast är det jag själv som får mig att gråta, orkar inte förklara.
Ni som vet hur det är förstår..

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

När det går åt helvete för någon jag inte gillar ;D jajaja inga moralpredikningar tack!
Ni är precis likadana. Bara att ni inte har stake nog att erkänna det.
Sommar, sol,skog och havet! Havet är underbart!
När jag får en kram av min älskling, när bästaste vännen ringer och babblar bort 3h på en kvart, när min kisse kommer och lägger sig i ansiktet på mig när jag är ledsen, när vovven lyder xD
När jag får träffa min Lisa, när jag får pussa mule, min mamma (mamma är alltid bäst)
När pippifåglarna kvittrar på morgonkvisten=Vår
Jag kan fortsätta i ooääändlighet =)

Dag 22 – Det här upprör mig

MYCKET!
Orättvisa är ett mycket känsligt ämne för mig.
Likaså när någon behandlar mig som om jag vore mindre vetande, då finns det inte ens någon stubin.
Det smäller direkt.
Folk som vänder kappan efter vinden och slickar samma röv som dom nyss spottat på.
Folk som klagar och gnäller på sina liv. Det värsta jag vet är "tycksyndommig" statusar på FB.
Jag LOVAR er att lösningen på erat patetiska liv INTE finns på Fejjan.
Ta tag i skiten istället! och bespara oss erat jävla gnäll.
Folk som hela tiden måste påpeka hur dyra deras saker är, vilket märke det kommer från osv. Jag bryr mig inte ett jävla piss. Det säger en hel del om dom som personer.
Nu sitter jag här och blir upprörd. Det är inte meningen, man ska inte slösa energi på skit. Det lärde jag mig förra måndagen!

Dag 21 – Ett annat ögonblick

ööögonblick.. ett kul ögonblick så här i efterhand, men kanske inte så snällt. Vi låg i sängen hemma hos Johan, han säger "jag älskar dig" för första gången och jag svarar "jag älskar också mig" jag fick panik helt enkelt. Ville spy rakt ut och fly. Vilken tur att jag inte gjorde det, och jag sa faktiskt att jag älskade honom också. Efter ett par dagar ;P
Bränt barn skyr elden, det gäller att hitta den personen som kan släcka den åt dig.

Dag 20 – Den här månaden

jan/feb Den här månaden har varit en av dom sämre i mitt liv. Mormor dog, älsk har en tumör i foten, min bästa väns pappa ligger på intensiven. Jag och Johan har varit allt annat än sams, mest pga missförstånd och mitt pissiga humör. Jag har mått allmänt skit helt enkelt.

Dag 19 – Detta ångrar jag

Det finns så mycket man ångrar, men det mesta av det kommer aldrig att kunna bli vad det en gång var. Så jag försöker att inte tänka på det, tar bara en massa energi och inte mår jag bättre av det heller. Mina "felaktiga val" har tagit mig dit jag är idag och det är ingen ide att sitta och fundera på vart man Kunde ha varit.

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Vet inte om det är favoriten men det är den jag minns bäst ;D Jag var väl runt 8-10 år, min pappa körde in på farmors gårdsplan med en skåpbil. Till saken hör att jag så fruktansvärt hårt önskat mig en ponny, och en liten ponny hade utan problem fått plats i denna skåpbil. Så jag rusar ut och väntar med spänning på min ponny... pappa öppnar skjutdörrarna och plockar ut en.. *tamdadadaaa* UNDULAT! Fattar ni besvikelsen? Att jag dessutom senare fått reda på att han fångat den stackarn på en bro i STHLM optimerade ju inte heller lyckan:P Dock fick den ett namn, Ticko och en flickvän, Snuttan (mamma tyckte att han såg ensam ut)och jag tyckte om den tills den dog.. ;)

Dag 17 – Mitt favoritminne

åh vad svårt..det finns så många! Jag kan faktiskt inte komma på något,eller det gör jag väl. Men dom vill jag faktiskt inte dela med mig av. Av ett och annat skäl, respekt är ett av dom. Vi kan väl säga så här, att alla bra minnen är favoriter.

törsday!

I morgon kommer Babe hem! Mej längtar massa massaaa mycket! Jag ska pussas som en galen! <3

katastrof.

Allt som har hänt den senaste månaden börjar komma ikapp mig. Allt jag har hållt tillbaka har exploderat och jag mår sämre än vad jag gjort på länge. Ångest, sorg, ilska, hopplöshet. Allt i en salig röra, och för första gången på länge kan jag inte hantera det. Ingenting som annars funkar gör det nu. Det ligger som en stor klump i bröstet. Hela tiden. Det kryper i hela kroppen. Svårt att förklara i ord. Jag är i ett konstant tillstånd av obehag och panik. Det är så mycket som snurrar i huvudet att jag knappt kan hålla isär tankar och verklighet. Jag blandar ihop och glömmer bort allt möjligt viktigt och oviktigt. Jag känner mig värdelös, oviktig och otillräcklig. Livet känns skit helt enkelt. Jag ska försöka somna..och hoppas på en bättre dag i morgon.

_-_-_-_

Jag kommer inte kunna sova i natt.

aaaw :)

Lillfisen sover, så söt! <3

update:

Svein och Sandra ringde och undrade om jag kunde vara barnvakt en sväng, så lilla Kevin får följa med till Vickan.
Gosa gudbarn ;D

alltså..

nu går det inte ens att byta tema... jag blir så trött. Någon som vet hur man flyttar hela sin blogg till en annan portal?
Idag har jag och vovven varit i Hjortkvarn och eldat med hela familjen. Han har bränt morrhåren på ena sidan så dom är helt krulliga ;D och jag har ingen aning om hur, för det närmaste han var elden var kanske 4-5meter i ett par sekunder. Men ja, han lyckas ju med det mesta så. Skulle tagit lite bilder men glömde kameran på bagageluckan på bilen som stod kvar i Svennevad. Typiskt mig, jag blir inte ens förvånad.
Nu har jag precis kommit hem och hunnit duscha, ska klä på mig något halvsnyggt sådär o sen dra mig hem till Vickan. Vankas TV-spel och vinkväll! Hoppas ni får en fin lördag, som läser det här. Har ju kommit upp i den svindlande summan av 15pers i statistiken ;D
saknarejbejb!

nuså..

ska jag och vovvas sova. Han ligger redan i sängen och suckar ^^ så nedrans söt är han.
Jaaa jag vet, hunden skulle iiinte få ligga i sängen... men han är ju så söt ;D
dessutom så gör han det bara när man bjuder upp honom så lite duktig har jag varit i alla fall (A)
men husse gåå uuuupp! jag vet att du gömmer dig därunder ;D

aj give upp!

Blogg.se - mikaela : 1-0

tjo ho!

Dom är lite suddiga o snea, men jag hann inte byta inställningar mellan. Som synes var det fullt ös ;)
Ingen kan säga att jag har en ledsen hund i alla fall.


@@@@@@@@@@

nu blev jag fan skitsur! har suttit o pillat med bloggen men det blev helvetes inte som jag ville! Och för att straffa den så bytte jag till den fulaste färdiga designen jag kunde hitta. HAH sug på den du bloggjävel!
Nu får du se ut så här tills ngn vänlig jävel hjälper mig!

Baj the Waj..

Kan någon förklara för mig hur man gör en egen header? jag har försökt med sånnadäringa guider man kan hitta på nätet, men jag lyckas fittifan inte! det här driver mig smått till vansinne!

Sitter

och tankar över bilder från systemkameran till datorn. Går rätt segt kan man säga, "bara" 1300bilder kvar nu..
Kommer ta hela natten det här!
Idag tog jag kameran och hunden och gick till grusgropen, var sånt fint ljus ute. När vi väl kom fram hade ju det fina ljuset självklart försvunnit, men jag lyckades få till ett par bilder i alla fall. Dock ser dom mer roliga ut än fina :9
Åh! nu är det bara 1243 bilder kvar! woho, det går undan ;) För övrigt gör jag mest ingenting, väntar på besked om när jag ska gå utbildning. Jag och doggen tränar till L-testet, dock måste jag hitta en träningsgrupp. Vilket kan bli svårt då det gamla "brukssättet" har blivit ersatt av klickers och godis i mängder.. inget ont om det, jag använder mig av den metoden också. Men man kan inte springa runt med en klicker och fickorna fulla med godis när man är ute på jobb. Ska höra med "chefen";P om det finns i företaget. Måste kolla upp hundförarutbildningen också, är ju ett av kriterierna för att få ha tjänstehund i arbetet.
Nejs, titta lite på TV nu medan  bilderna tankar, hade tänkt lägga upp ett par här på bloggen. Om dom hinner bli klara innan jag somnar dvs.

RSS 2.0