Torsdag..

Skulle ha jobbat idag, men det blev inte så. Städat och tvättat istället, säga vad man vill om det men behövdes gjorde det. Har fått lägenhet nu, en 2a i stjärnhusen. Var och valde tapeter och golv i tisdags, allt ska renoveras! Inte direkt drömboendet, men stjärnhusen är poppis så det går nog att byta till sig ngt annat. Bby är väl inte helt tillfreds med att flytta in till stan, och hade jag fått välja hade jag hellre köpt ett hus. Är i alla fall glad att jag äntligen kommer bo närmre mina vänner. Dessutom slippa pendla till jobbet, det är fan döden när man jobbar 20-08. Man är INTE direkt säker i trafiken dom 3milen hem.

bby är hemma!

Jag har lääängtat! Fast just nu är både han och doggen på vift... blir massa gows ikväll. Ska ju jobba hela helgen, inte så jättekul men man måste ju ha en inkomst. *låta vuxen* ;P solen lyser i alla fall och det vore ännu bättre om det kunde sluta blåsa. Men man kan inte få allt..

snö.

Inte ett dugg bitter. Nejdå.. Lediga helgen försvann i ett nafs, jobba 17-04 fredag och lördag. Ikväll blir det lära och i morgon mitt första ordinarie. Ska åka själv i jourbilen, en smula nervöst men det ska nog gå bra. Jag är ju inte handikappad på något vis så..;P söndag tänkte jag försöka komma iväg och träna hund med herr Frisk. Ska bli spännande o se vad han tycker, om doggen har någon framtid i tjänsten. Nu ska jag vila en sväng,slå ihop en matlåda,byta om och sen fara mot stan! Hoppas alla mina söta läsare får en trevlig helg!

solig torsdag!

Märks att våren är på G nu, så jäävla skönt! Kommit igång och jobbat lite nu också, bara lära än så länge men det enda som skiljer sig från läran och vanlig tjänst är att man har sällskap i bilen. Jag och min "läromästare" klickade direkt, vilken var skönt. Hatar att sitta med folk man inte kan prata om ett skit med. 12timmar är ändå rätt lång tid att sitta av med nån jävla mupp.Hade blivit gaaalen! Ännu bättre är att han är utbildad hundförare och har en egen L-testad hund. Så jag ska få hjälp med träningen på Ozzy. Ska aldrig mer äta Donken på ett nattpass i alla fall. Mådde lite halvilla efter att vi ätit, lite mer illa när jag kom hem. Hann sova 1-2h innan jag vaknade av att jag var tvungen att gå upp och spy. Bläh! ledig i helgen, sen jobb Mån och Tis 20-08 och Eskilstuna 25-27e. hoppashoppashoppas att vi blir två dit. Trögt att stå själv..

tjohej!

Sovit i ett dygn känns det som. Helt otroligt vad utbildningen har varit påfrestande. Inte direkt van att gå upp 06 och sitta i skolbänken i 10h...men nu är det avklarat iaf! Skrev 39p på provet och max var 42. Lite surt, speciellt med tanke på att jag visste svaret på det jag missade. Men jag var helt enkelt för nervös :) shit happends! Godkänd i alla fall! Första passet blir på måndag, 20.00 till 06-ish. Ska bli spännande, men är faktiskt lite nervös. En jävla massa saker att hålla reda på,blir att tejpa fast skiten på kroppen ;D Saknar gruppen, kändes helmysko att inte äta middag med dom igår kväll. Sorgligt att vi troligen inte kommer ses på VU2 då alla inte kommer vara klara med sin PYT samtidigt.. fick med mig ett par fejsbooks i alla fall. Ska ta min smällfeta dogg och åka till gropen nu, så han får springa av sig några hekton..

ståckhålm

Inne på andra dagen nu, första natten gick det bra att somna. Sov som en stock redan vid 21 tror jag. Men natten till idag var omöjlig. Vilket resulterade i en väldigt trött tjej idag. Plugga juridik på det så har vi en heldag ;b i morgon har vi fystest,självförsvar, batong och handfängselutbildning. Ska bli intressant o se om man kommer ur sängen på torsdag! Blåslagen och jävlig misstänker jag... annars är det väldigt trevligt, bra hotell, fantastisk frukostbuffé ;D går ganska bra att äta på morgonen, som tur är finns det massa frukt som är lättare att svälja. Nu ligger jag på sängen och väntar på middagen. Helt mysko är det,sängen bäddar sig själv under dagen! ;)

RSS 2.0