Midsommarhelg.

Helgen började med världens finaste present från älsk. Började nästan Grina på parkeringen. Har aldrig fått något så fint av någon förut, och bara så där utan anledning dessutom. Annars har helgen varit lugn för min del. Tror jag fick i mig fyra cider på självaste aftonen, som spenderades straxt utanför degerfors. Mycket trevligt och en massa ätande. Kom hem från brevens för en stund sedan,babe ville dit och kolla en sväng. Usch säger jag bara. Har en del ungar föräldrar? Man kan ju börja fundera.. Fick ta vägen genom lännäs eftersom den vanliga vägen var fullmosad med idioter. Blev lilla omvägen kan man säga, men vi fick i alla fall se en mamma älg med bebisälg:) Vovve har varit med hela helgen och har skött sig exemplariskt. Nu ligger han på sin plats bredvid sängen, rätt utslagen kan man säga. Har varit mycket att titta och lukta på. Själv ska jag nog följa hans exempel, är rätt så inte pigg jag heller.

äntligen

är vovven hemma. Som vi har längtat! och inte utan anledning har det visat sig.
Trevligare valp har jag nog aldrig träffat. Lugn, sansad, förståndig och det bästa av allt, han tuggar inte på något!
Går snällt i koppel fast han aldrig gjort det förut, sitta på kommando lärde han sig nästan själv. Helt enkelt en enkel liten hund. Om man nu kan kalla en 16v valp på 20kg för liten ;P
Allt är väldigt nytt och spännande om än lite läskigt. Jag skulle inte bli förvånad om han får skrapsår på nosen snart, så mycket som den går i backen.
Kissie och vovven blev kompisar på en gång, inga problem där heller. Helt otroligt, nästan för bra för att vara sant. Blir han ett monster när han blir stor månntro?

tidig torsdag

Jag borde somnat för länge sen, men jag har ingen lust med det idag.
Älsk kommer hem på fredag, fantatastiskt mysigt må jag säga. Det enda som fattas
nu är den 19:e Juni. Men jag får snällt vänta 15dgr till.

Bebis:)

I söndags tog vi en sväng till Vretstorp för att titta på valpar. Vi skulle bara titta, men hur lätt är det att inte smälta när 7 klumpiga sötnosar kommer farandes emot en?

RSS 2.0